VIDEO: Qeni i policisë hungareze fillon të leh kur i afrohet ministri serb Vulini

Një qen nuk bën gabime, kurrë. E kjo ka dëshmuar edhe një video e publikur në rrjet. Qeni i policisë hungareze fillon të lehe kur i afrohet Vulini.

Vulin ishte për një vizitë zyrtare në Hungari ku edhe vizitoi forcat e ar ma tosura atje ku dhe në një moment ishte një ushtar dhe qen i policisë hungareze ku i lehu zyrtarit serb. VIDEO