Vuçiç nuk i ndahet Kosovës, tani jep deklaratën e fuqishme

Presidenti i serb, Aleksandër Vuçiç e ka uslmuar Kosovën, teksa shprehet se ata kërkojnë vetëm që Serbia t’i njohë dhe nuk bëjnë asgjë më shumë. “Atyre nuk iu pëlqen asgjë. E vetmja gjë që ata duan është që Serbia të njohë Kosovën dhe asgjë më shumë”,- tha presidenti Vuçiç.

Vuçiç e bëri këtë deklaratë gjatë një takimi që zhvilloi me përfaqësues të listës serbe në Kurshumli. Sipas presidentit serb, Kosovës nuk i pëlqen asgjë dhe se Serbia nuk mendon si ata, lidhur me njohjen e Kosovës.