Vuçiçin e kap paniku: “Kosova po përgatitë edhe një sulm me njësitet speciale!”

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se “Policia e Kosovës së shpejti do të ndërmarrë një aksion tjetër, i atij lloji siç u krye të mërkurën”. “Ata do të dërgojnë njësitet në një “vend shqiptar” për të thënë se gjithë kjo është lutfë kundër k r i mit dhe ko r r upsionit”, ka deklaruar Vuçiq për televizionin proqeveritar serb “TV Prva”

Ai gjithashtu ka deklaruar se komuniteti serb duhet të marrë pjesë në zgjedhje të dielën, por se “ai nuk e di çfarë vendimi do të marrin përfaqësuesit e tij”. “Ata sot do të marrin një vendim, zemrat e tyre thonë jo, por unë mendoj se ata duhet të marrin pjesë. Çfarëdo vendimi që ata të marrin, ne do të jemi me ta”, ka thënë Vuçiq. LAJMI I PLOTE