Zbulohet projekti që do ia sjell fundin Serbisë – ja nga çfarë po frikësohet Vuçiçi!

Kosova nuk po arrinë të bind Serbinë që ta njohë pavarësinë e saj. Mos arritja e njohjes së pavarësisë ka arritur të mobiliozj edhe presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.

Ndër të tjera Erdogan u ka thënë mediave turke se shpreson se çështjen e njohjes ndërkombëtare të Kosovës ta hapë me presidentin e Amerikës dhe se do të propozojë një punë të përbashkët mbi këtë çështje, për të rritur numrin e vendeve që e njohin Kosovën.

Në lidhje me këtë temë në një prononcim për “Bota sot”, ka folur profesori univeristar Enver Bytyçi i cili fillimisht u shpreh se deklarata e tillë e Erdoganit është një kthesë e rëndësishme mirëpo që ekzistojnë dy arsyje që është bërë një veprim i tillë. LAJMI I PLOTE