Zemër luani: Njihuni me shqiptarin që e bllokoi mbrëmë rrugën në Beograd!

Xhemshit Arifi 35 vjeç me vendbanim nga Kosova, mbrëmë ishte njëri ndër pjesëmarrësit më aktiv kundër masave të p a n d e m i s e, që për sjellje të k eqe dhe pashembullt u a rrestua nga policia në Stari grad.

Arifi refuzoi t`i nënshtrohet alk00l-testit dhe nuk kishte letërnjoftim me vete, kështu që gjykatësi për vepra penale ia ka caktuar masen 24 orë mbajtje, shkruan “Informer” transmetojnë “Objektiv” dhe “Bota Sot”. LAJMI I PLOTE