Qeveria e hap thesin: Ushtria e Kosovës do të blejë mbi 4 milionë euro arsenal ushtarak

Qeveria e hap thesin: Ushtria e Kosovës do të blejë mbi 4 milionë euro arsenal ushtarak

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur tender në vlerë 4 milionë e 110 mijë euro për
furnizim me kamionë ushtarakë dhe pajisje tjera.

Përmes njoftimit për kontratë të publikuar në faqen zyrtare të Komisionit Rregullativ të Prokurorimit Publik, Ministria ka treguar në detaje se me çfarë pajisjesh do të furnizohet. LAJMI I PLOTE