Ministri i Mbrojtjes vjen me veprimin e fundit: Ia bën ‘8 me 2’ Serbisë në krye me Vuçiçin

Ministri i Mbrojtjes vjen me veprimin e fundit: Ia bën ‘8 me 2’ Serbisë në krye me Vuçiçin

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, përmes një shkrimi në Facebook, ka përmendur të arriturat e ministrisë që ai drejton në 6-mujorin e marrjes së detyrës.

Përmes një statusi në Facebook, Mehaj ka thënë se në këtë 6-mujorësh Ministria e Mbrojtjes ka mirëmbajtur dhe operuar me sukses edhe me aftësitë dhe kapacitetet aktuale të FSK-së.

Mehaj thotë se detyra, nderi dhe Atdheu janë maksima që e udhëheqin atë, stafin e Ministrisë, Ushtarakun e FSK-së dhe Qeverinë e Republikës së Kosovës.