Cili shtet ka ushtrinë më të fuqishme: Turqia apo Greqia?!

Cili shtet ka ushtrinë më të fuqishme: Turqia apo Greqia?!

Marrëdhëniet mes Turqisë dhe Greqisë nuk kanë qenë kurrë të mira. Pavarësisht përpjekjeve nga politikanët nga të dyja shtetet ato kanë qenë përherë të acaruara.

Edhe ditët e fundit ato vazhdojnë të jenë të tilla për shkak të pretendimeve territoriale nga Ankaraja dhe Athina zyrtare. Por në rast të një k0nfIikti të amratosur, cili prej dy shteteve do të dilte triumfator? LAJMI I PLOTE