Gjenerali shqiptar porosi Vuçiçit dhe Putinit: “Ushtria e Kosovës në rrugën e duhur, ju nuk mund ta ndaloni!”

Gjenerali shqiptar porosi Vuçiçit dhe Putinit: “Ushtria e Kosovës në rrugën e duhur, ju nuk mund ta ndaloni!”

Koloneli shqiptar, Driton Demiraj ka komentuar faktin që pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës për herë të parë janë bërë pjesë e një misioni paqeruajtës krah ushtrisë amerikane me mision në shtetin e Kuvajtit.

Demiraj ka thënë se ky është një sukses i jashtëzakonshëm i Kosovës dhe se është pjesë e reformave të vazhdueshme që FSK ka nisur ndër vite.

Do të theksoja si shumë të rëndësishme se kjo i tregon edhe Rusisë e Kinës dhe fqinjit tonë që është kundër të gjitha këtyre proceseve të Kosovës, pra Vuçiqit e Putinit që Kosova është në rrugën e duhur dhe ju nuk e ndaloni më dot”, u shpreh Demiraj ndër të tjera.LAJMI I PLOTE