Edi Rama i vendosur: “Do të votoj për Shqipërinë e Madhe, me Kosovën do të bashkohemi një ditë!”

Edi Rama i vendosur: “Do të votoj për Shqipërinë e Madhe, me Kosovën do të bashkohemi një ditë!”

Kryeministri Rama e ka thënë qartë se Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen një ditë.

Sipas kryeministrit është një referendum i cili nuk e di se kur do të ndodhë, por që vota e tij gjithmonë do të jetë “pro”.

Ndërsa kryeministri Albin Kurti iu përgjigj të njëjtës pyetje duke është se ai do të dëshironte një referendum të tillë.