Komandanti i KFOR-it takohet me komandantin e ushtrisë serbe: Flasin për sigurinë në Kosovë!

Komandanti i KFOR-it takohet me komandantin e ushtrisë serbe: Flasin për sigurinë në Kosovë!

Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari është takuar në Beograd me shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Serbe, Milan Mojsiloviq.
Kjo është bërë e ditur e nga faqja e KFOR-it në Tëitter, ku thuhet se në takim u diskutua për sigurinë në Kosovë.

“Ata diskutuan për situatën aktuale të sigurisë në Kosovë dhe aktivitetet e ndërmarra për ruajtjen dhe përmirësimin e sigurisë në zonë”, thuhet në njoftim.