Çmenden serbët! Avokatja e njohur serbe e bën simbolin e shqiponjës: JAM KRENARE!

Mediat serbe kanë s u l m ua r avokaten Tijana Kojoviç e cila në rrjetin social Twitter ka publikuar foton ku ajo ka bërë shqiponjën dy-krenare shqiptare dhe ka theksuar se “Jam ndër të parat që kam bërë simbolin e shqiponjës dy-krenare të shqiptarëve dhe jam krenare për këtë”, shkruan “Objektiv” që e quan avokaten promotor të Gjillasit edhe Marinika Tepiçit.

Ky është një tjetër provokim për popullin serb dhe angazhim për Shqipërinë e Madhe, politikë kjo që qytetarëve të Serbisë iu ofrojnë Gjilas edhe Marinika Tepiç, shkruan gazeta serbe. LAJMI I PLOTE