Deputeti shqiptar lexon vargjet e himnit kombëtar në mes të Parlamentit të Serbisë

Deputeti shqiptar, Shaip Kamberi, ka cituar pak vargje nga himni kombëtar gjatës seancës së sotme në Parlamentin e Serbisë, ku e ka ritheksuar b3tejën për përdorimin e simboleve kombëtare.

Kamberi e pyeti kryeministren e Serbisë, Ana Bërnabiq se “kur do të krijohen kushtet për përdorim të lirshëm, publik dhe zyrtar të simbolit kombëtar Shqiptar?”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE