Deputeti shqiptar ngre alarmin: Moska po e nxit Serbinë, Kosovës i duhet ndihmë nga shteti shqiptar

Kreu i Partisë Republikane në Shqipëri, deputeti Fatmir Mediu, gjatë seansës së sotme parlamentare, ka folur mes tjerash edhe për p r ob lematikat në rajon ku tha se se Moska ka një skenar të përgatitur për të mbëshetur Serbinë për të rifilluar një ko n f likt të dytë.

Mediu tha po ashtu se Rusia po i mëson Serbisë metodologjinë e dominimit Rajonal. Më tej Mediu thotë se Beogradi dhe Moska e akuzojnë qeverinë e Kosovës se po këcrënon ekzistencën e minoritetit serb duke përgatitur në këtë mënyrë terrenin propagandistik për k0nflikt në rajon. LAJMI I PLOTE