Ekonomia turke në kolaps: Arabët ia japin miliardat Erdoganit

“Puthja e Jetës” në ekonominë turke në kolaps vjen nga Abu Dhabi!

Erdogan mori një “injeksion” stimulues prej 10 miliardë dollarësh, në një kohë kur ekonomia turke është në rënie dhe qeveria e tij po përballet me një valë të paprecedentë pakënaqësie sociale për shkak të saj.

Rritja e zhvlerësimit të lirës po e shtyn ekonominë turke në buzë të greminës. Kjo varkë shpëtimi nuk vjen nga Katari por nga Emiratet e Bashkuara Arabe! LAJMI I PLOTE