Erdogan e paralajmëron Greqinë: “Do të nxjerrim gjithçka në Detin e Zi dhe Mesdhe!”

Presidenti turk Erdogan vijon t’ia theksojë Greqisë, se Turqia do të marrë gjithçka i takon në Mesdhe në Egje dhe në Detin e Zi.

“Dëshironi apo jo, ne do të rrisim numrin e sizmografëve” tha presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan, mes raporteve në mediat turke për planet për të blerë një platformë të katërt shpimi nga Ankaraja. DEKLARATA E TIJ E PLOTE