Evropa ngrenë alarmin: “Situata e këtij shteti ballkanik është shqetësuese!”

Situata në Bosnjë e Hercegovinë po shkakton shqetësim të madh në BE dhe është në qendër të aktiviteteve tona diplomatike, tha sot zëdhënësi i BE-së Peter Stano.

Në një konferencë të rregullt shtypi në Bruksel, Stano theksoi se përfaqësuesit e BE-së dhe SHBA-së vizituan së bashku BeH javën e kaluar, për të theksuar rëndësinë e gjetjes së një zgjidhjeje për krizën aktuale në vend.LAJMI I PLOTE