Gazetari shqiptar ngrenë dyshimet: Ju duken të rastësishme tragjeditë shqiptare në Kroaci, Tetovë dhe Bullgari?

Trag jedia e ndodhur në Bullgari ku ndër ruan jetë 45 persona shqiptarë nga Maqedonia e Veriut që ndodheshin në një autobus që po kthehej nga Turqia, ka tronditur rajonin.

Gazetari Enver Robelli duke marrë shkas edhe nga ajo që ndodhi pak muaj më parë në Kroaci dhe më pas në spitalin të Tetovës shprehet se këto ngjarje nuk janë të rastësishme.

‘Këto trag jedi nuk janë të rastësishme. Rreth 50 të vd ek ur në një aksi dent autobusi në Bullgari, me gjasë shumica shqiptarë.

Dhe shtrohet pyetja: “A është rastësi edhe kjo fatkeqësi? A ishte rastësi aksi denti në Kroaci gjatë verës, ku humb ën jetën 10 shqiptarë? A ishte rastësi djegia e spitalit të C ovid-19 në Tetovë?” shkruan Robelli.