Grekët arrestojnë dy shqiptarët që filmuan kampin ushtarak: “Janë spiunë”

Dy burra me origjinë shqiptare ranë në prangat e policisë greke pasi akuzohen se kanë fotografuar dhe filmuar objektet e kampit në malin Egaleo.

Gjithçka ka ndodhur pasditen e 28 tetorit . Dy shqiptarët hynë në kampin e artilerisë “Major Stefanakis” në malin Egaleo dhe më pas bënë video dhe foto nga instalimet ushtarake.

Një toger në detyrë pasdite i pa dhe u kërkoi të ndalonin. Njëkohësisht ai ka njoftuar menjëherë Policinë, e cila ka dalë me shpejtësi në vendngjarje dhe ka vënë në pranga dy personat. Njëri nga shqiptarët tha në dëshminë e tij: LAJMI I PLOTE