Ish-agjenti rus: Millosheviq është gjallë, po jeton në Moskë

Viktor Filatov, një gjeneral në pension i shërbimit inteligjent rus GRU, ka nxjerrë në publik disa të dhëna shokuese rreth Sllobodan Mollosheviqit.

Në një roman të shkruar nga ky ish spiun rus i cili tashmë ndodhet në pension dhe jeton në Serbi, ai ka rrëfyer në detaje disa fakte që tregojnë se Millosheviçi nuk u shua në Hagë siç u tha, por shkoi për të jetuar në Moskë.

“Sllobodan Millosheviç nuk vdlq! Askush nuk e pa atë dhe djali i tij nuk shkoi në funeraI, por në Moskë, ku shkoi edhe babai i tij”, thotë ish-spiuni rus.