Izraeli do të hapë bazën e parë ushtarake afër kufirit me Turqinë

Izraeli po ecën me shpejtësi drejt krijimit të në një bazë ushtarake në Qipron Greke e cila është në kufi me Republikën Turke të Qipros Veriore.

Baza ushtarake izrealite do të synojnë Republikën Turke të Qipros Veriore dhe Turqinë. Më në fund u zbulua se avionët luftarakë të Forcave Ajrore izraelite nisën stërvitjet në hapësirën ajrore të Qipros Jugore.