Ja cili shtet po përgatit luftën e ardhshme ballkanike!

Njohësi i zhvillimeve të Ballkanit Perëndimor, Janusz Bugajski, në një analizë të publikuar së fundi tregon se si Serbia është peng i Rusisë në Ballkan dhe se kjo e fundit mund të përdorë serbët për të nisur një lutfë të re me fqinjët e saj për të rritur ndikim ndërkombëtar, transmeton Gazeta Express.

Ky është shkrimi i plotë pa ndërprerje: VAZHDONI KETU