Joe Biden në vitin 1999: “Duhet të hyjmë me trupa tokësore në Kosovë e deri në Beograd dhe ta..”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, së bashku me dy senatorët, Bob Dole dhe John McCain, gjatë një debati në emisionin politik “Meet the Press” po debatonin për b0mbardimet e NATO-s në Kosovë, në vitin 1999.

Bideni, tani si president i SHBA-së, në vitin 1999 ishte ithtar i ndërhyrjes tokësore në Kosovë.

Ai thoshte se SHBA-ja duhet të hyjë me trupat tokësore në Kosovë dhe se duhet të shkojnë drejt e në Beograd ta arrestojnë Milosheviqin. DEKLARATA E TIJ E PLOTE