Ky është polici hero shqiptar që shpëtoi 6 persona në aksidentin tragjik në Bullgari!

Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Serbi, Ragmi Mustafi, ka thënë se polici Lulëzim Sulejmani është hero i çdo shiptari, pasi ka arritur ta shpëtojë veten dhe 6 persona tjerë ne rastin tragjik në Bullgari.

“Edhe pse i pIagosur ai arriti që të shpëtoj veten dhe 6 persona të tjerë në një situatë kur një gjë e tillë ishte thuajse e pamundur”, shkruan ai.