Ky është serbi që e hoqi dhe e përdhosi flamurin shqiptar në Beograd

Një grup të rinjsh në Beograd i kanë larguar flamujt shqiptarë që kanë qenë të vendosur në Beograd, për shkak të një samiti të ndodhur atje, ditë më parë.

Mediat serbe raportojnë se personi që largoi flamujtë është Nikolla Keljanoviq. Sipas raportimeve, ai e ka pranuar fajin.

Ata flamuj, vënë në pah mediat serbe, ishin vendosur për shkak të një samiti të mbajtur më 11 dhe 12 tetor dhe në Beograd ku pas samitit, mbetën flamujt e shumë vendeve, përfshirë edhe flamujt e Shqipërisë. LAJMI I PLOTE