LAJMI FUNDIT: Refugjatët thyejnë kufirin, Polonia dhe Bjellorusia në prag të luftës!

Mijëra refugjatë nga Afganistani, Siria e të tjera vende të destabilizuara, rr ezikojnë të sh k a k tojnë një ko n f likt të amratosur kufitar mes Polonisë dhe Bjellorusisë.

Emigrantët mbërritën më këmbë në kufirin mes Bjellorusisë dhe Polonisë për të aplikuar për azil politik në Varshavë dhe kordoni policor dhe ushtarak i ktheu mbrapsht. LAJMI I PLOTE