Mediat kroate ngrenë alarmin: Rusia po i jep Serbisë armatim që të kthehet në Kosovë?!

Serbët marrin “dhurata ushtarake” nga Rusia e Bjellorusia që të mund të kthehen në Prishtinë, shkruan “Jutarnj List”.

Ajo konstaton se Serbia ushtarakisht rrezlkon Kroacinë, BeH dhe Slloveninë.

Rusia dhe presidenti i saj Putin po armatosin ushtrinë serbe, ashtu që të mund të kthehet në Kosovë!

Këtë e konstaton gazeta e Zagrebit “Jutarnji List”, duke shtuar se presidenti i Serbisë Vuçiq po krijon forcën më të madhe ushtarake në rajon. LAJMI I PLOTE