Në gjumë për 2 minuta: Kjo është teknika ushtarake amerikane për ata që kanë probleme me gjumin

Janë të shumtë personat që kanë probleme me gjumin. Nëse jeni në mesin e atyre që mëngjesi ju gjen duke u rrotulluar për të gjetur pozitën e përshtatshme për gjumë, atëherë keni klikuar artikullin e duhur.

Kjo është një metodë ushtarake që përdoret me dekada, e cila pretendohet se ka efekt te çdokush që e provon. Metoda është e detajuar në librin “Relax and Win: Championship Performance”, i cili u botua për herë të parë në vitin 1981.

Teknika me katër hapa thuhet se përdoret nga ushtria amerikane për t’i ndihmuar ata të flenë gjatë situatave që nuk janë aq të qeta dhe për t’u siguruar që ushtarët të mos bëjnë gabime për shkak të lodhjes. LAJMI I PLOTE