Nisin hetimet: Kush po e spiunon Policinë e Kosovës gjatë aksioneve në veri?

Me 8 persona të a rrestuar përfundoi një aksion i Policisë kundër k ontrabandës më 13 tetor të këtij viti.

Për dallim nga pjesët e tjera të Kosovës, në pjesën veriore doli se serbët ishin mirë të informuar për këtë aksion.

Aksioni nuk arriti të përfundojë, dhe kjo shtoi dyshimet e drejtuesve të Policisë së Kosovës, se ka pasur rrjedhje informatash.

Sipas ekspertëve të sigurisë, këto rrjedhje informatash kanë rezultuar fatale për shumë aksione që janë zhvilluar.“Këtu përfundimisht duhet të ndermerren masa.

Nuk është e vështirë të konstatohet brenda aksionit se a ka ndodhë rrjedhja në fazën preliminare, në fazën e përgatitjes së planit, apo gjatë zbatimit. LAJMI I PLOTE