Njihuni me fotografitë mahnitëse të Ushtrisë së Kosovës gjatë ushtrimeve: “Po luan mendsh Serbia!”

Ushtria e Kosovës është krenaria e Republikës, dhe si e tillë ka një rol shumë të rëndësishëm për mbrojtjen e çdo cepi të vendit.

Pjesëtarët e FSK’së, gëzojnë mbrojtje të veçantë ligjore, ashtu që, jeta, figura dhe dinjitetit i pjesëtarit dhe familjes janë të paprekshme. FOTOGRAFITE