Paralajmërohet rreziku i ri nga Serbia: “Vuçiç po dëshiron luftë me Kosovën!”

Analisti Skënder Mulliqi ka thënë se hamendësimet e Vuçiqit se do të ketë një aksion tjetër në veri nga policia e Kosovës, janë të tm errshme dhe nuk qëndrojnë.

Sipas tij, është Vuçiqi ai i cili po do l uftë, dhe një gjë duhet ta ketë parasysh që Kosova nuk është si ka qenë në vitet e 90, është shumë më e fortë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE