Për këtë mjet ushtarak ka nevojë Ushtria e Kosovës: “M-1134 Stryker”

Ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Naim Miftari, përmes një postimi në Facebook, ka folur për mjetin që duhet ta ketë Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri.

Ish-eprori i lartë UÇK-së, ka thënë se M1134 Stryker është një mjet i blinduar amerikan, mjeti ideal edhe për Ushtrinë e Kosovës dhe f atal për armikun.

“M_1134 Stryker një mjet i blinduar amerikan i cili mund të lutfoj në çdo teren me çdo tank apo mjet ushtarak armik, armë ideale që do ishte e duhura për Ushtrinë e Kosovës”, ka shkruar Miftari.