Qeveria ka ndarë 100 milionë euro: Por a janë të mjaftueshme këto para për Ushtrinë e Kosovës?!

Qeveria e Kosovës ka ndarë 100 milionë euro nga buxheti i Kosovës për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Kjo ndarje parashihet të ndahet në Korniza Afatmesme të Shpenzimeve 2022-2024, ku buxheti i ministrisë së Mbrojtjes për herë të parë do të jetë mbi 100 milionë euro.

A është i mjaftueshëm ky buxhet dhe ku duhet të koncentrohet ky buxhet, Eksperti i Sigurisë, Nuredin Ibishi për lajmi.net u është përgjigjur këtyre dilemave. LAJMI I PLOTE