Qeveria prezanton projektin e ri: “SHBA do të forcon me armatím Ushtrinë e Kosovës!”

Qeveria e Republikës ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Këmbimit të Notave Dipomatike në lidhje me Asistencën e ofruar në formë Granti sipas Aktit për ndihmë të jashtme të vitit 1961 dhe Aktit për kontroll të shitjeve të mjeteve ushtarake midis Kosovës dhe SHBA-së.

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Shemsi Syla ka deklaruar se SHBA ka marrëveshje të ngjashme me shumë shtete partnere. “andaj, Ministria e Mbrojtjes kërkon miratimin e këtij ligji”.