Senatorja amerikane e ‘dridhë’ Serbinë me këtë deklaratë që sapo e dha për Ushtrinë e Kosovës!

Senatorja Joni Ernst ka sherbyer per mbi 23 vjet ne Ushtrine amerikane dhe po ashtu eshte gruaja e pare, veterane e ushtrise, qe u zgjodh ne Senatin amerikan.

Sipas saj, ndikimi rus eshte duke u rritur ne Ballkanin Perendimor, veçmas ne Serbi, shtet te cilit i beri thirrje qe te rreshtohet me shtetet perendimore.

Serbia duhet te shkeputet, dhe shpresoj qe te kthehet nga Perendimi dhe qe te shohin mireqenien dhe prosperitetin qe vjen duke u bere aleate me e mire me NATO-n apo duke u afruar me shume me kombet ne Perendim. DEKLARATA E SAJ E PLOTE