Serbia publikon videon e arrestimit të një ish-pjesëtari të UÇK-së

Policia serbe në Suboticë sot ka a rrestuar një person me inicialet E.L i lindur më 1979, nën dyshimin për prodhimin dhe shitjen e d r o ga v e, dhe nën dyshimin se ishte pjesëtar i UÇK-së.

E tani është publikuar edhe video nga a r r estimi i tij, derisa tregon angazhimin e xhandërmërisë.

Ai akuzohet se në fund të muajit gusht të këtij viti, së bashku me D. I. (1986), i cili ishte a r r es t uar më herët, ka siguruar në Kosovë dhe pastaj ka kontrabanduar në Vranjë 50 pako me rreth 50 kilogramë m a r h u a në. VIDEO