Mediat e Vuçiçit nisin propagandat: Po i frikësojnë serbët për bazën e FSK-së në Mitrovicë

Kodra e Cërrnushës në Mitrovicë, në lartësi detare mbi një mijë metra, nga e cila shihen katër komuna dhe dhjetëra fshatra në këtë rajon,

Përkundër që ka pasur aprovimin e NATO’s për ndërtimin e një baze ushtarake të FSK’së atje, ende po shihet me skepticizëm nga mjetet propa ganduese të presidentit serb, Vuçiq.

Mediumi serb B92 i ka paraqitur si të ter rorizuar qytetarët e Mitrovicës së Veriut nga ndërtimi i kësaj baze us htarake. LAJMI I PLOTE