Njihuni me armët më të reja të Policisë së Kosovës: MP5, MR556A1, PSG1

Policia e Kosovës është njëra ndër policitë më të trajnuara në botë, derisa edhe amratimi modern nuk iu mungon.

Në aksione të shumta policore, të cilat kanë qenë me rr3zikshmëri të lartë, Policia ka demonstruar disa herë modelet e amrëve dhe forcën e tyre.

Njësitet Speciale të Policisë janë ata që janë të pajisur më mirë me amrë, pasi që edhe aksionet që veprojnë ky njësitë janë më të vështira.

Kjo njësi është e pajisur me pist0leta të prodhimit austriak ‘Glock 19’ dhe ‘Glock 17’. LAJMI I PLOTE