Tragjedia në Bullgari, reagon Erdogan: Ky është mesazhi i tij për popullin shqiptarë!

Presidenti Erdogan mesazh ngushëllimi pas aksidentit tragjik të autobusit nga Maqedonia e Veriut.

Presidenti i Turqisë, Erdogan ka shprehur ngushëllimet e tij pas aksidentit tragjik në Bullgari të autobusit nga Maqedonia e Veriut, në të cilin jetën humbën 46 udhëtarë dhe shtatë të tjerë u lënduan. DEKLARATA E TIJ E PLOTE