Ushtria amerikane teston “përbindëshin” e tokës: LAV-700

Komanda e Ardhshme e Ushtrisë së SHBA-së ka publikuar pamje të reja nga Projekti Convergence 21 që tregon një provë të një automjeti të ri luftarak LAV 700 të prodhuar në Kanada.

Projekti Konvergjenca 21 është fushata e të mësuarit e Ushtrisë, e krijuar për të avancuar dhe integruar në mënyrë agresive kontributet e Ushtrisë sonë, bazuar në një seri të vazhdueshme të strukturuar demonstrimesh dhe eksperimentesh gjatë gjithë vitit. LAJMI I PLOTE