Vulin e trondit rajonin: “Do t’i bashkojmë të gjithë serbët në Ballkan!”

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandër Vulin ka alarmuar Ballkanin Perëndimor duke bërë thirrje për bashkimit të serbëve kudo që janë në vendet e rajonit, me ndihmën dhe ruajtjen e ushtrisë serbe.

Bosnja, Kosova dhe Mali i Zi kanë reaguar njëzëri duke e akuzuar qeverinë serbe dhe vetë presidentin Aleksandër Vuçiç për këcrënimin e shteteve sovrane të Ballkanin si dhe kthimin e politikës destruktive të Serbisë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE