Vulin jep alarmin dhe mobilizon forcat: “Një helikopter i Kosovës fluturoi në veri, ne jemi gati për çdo gjë!”

Ministri i brendshëm serb Aleksandar Vulin ka vazhduar të akuzoj edhe alarmoj për çështjen të cilat nuk janë përgjegjësi e tij, kështu sonte ai ka thënë se po vazhdojnë kërcënimet për marrjen e trafo në Vallaç nga ana e Prishtinës, duke përmendur fluturimin e një helikopteri përreth Vallaçit.

“Sot ka fluturuar një helikopter rreth trafosë në Vallaç, ai nuk ka çfarë të kërkojë aty nëse nuk planifikohet diçka”, tha Vulin duke shtuar se ne do të jemi gati për çdo gjë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE