Artileria e rëndë bëhet gati: Rusia nis stërvitjen me 10.000 ushtarë në kufi me Ukrainën

Artileria e rëndë bëhet gati: Rusia nis stërvitjen me 10.000 ushtarë në kufi me Ukrainën

Vetëm një ditë pasi NATO dhe Rusia shkëmbyen akuza dhe këcrënime të ndërsjella, Moska nisi stërvitjen me trupa dhe @rmatime të rënda në kufi me Ukrainën.

Sipas autoriteteve ruse, kjo është një stërvitje e rregullt që zhvillohet çdo vit në këtë periudhë, në rajonet e jugut, në kufi me Ukrainën. Në të po marrin pjesë më shumë se 10 mijë trupa, të zhvendosur në të gjithë zonën. LAJMI I PLOTE