Bota islame drejt pajtimit, Erdogan: “Radhën e ka Saudia!”

Bota islame drejt pajtimit, Erdogan: “Radhën e ka Saudia!”

Bota islame, së paku ajo e Lindjes së Mesme, me vendet me të fuqishme të saj, duket se po shkon drejt një pajtimi të madh.

Kështu, siç paralajmëroi presidenti turk Erdogan, pas Emirateve radhën e ka Saudia, një tjetër vend me fërkime deri dhe historike me Turqinë, për t’u afruar me këtë të fundit.

Erdogan theksoi se vendi i tij po përpiqet të përmirësojë marrëdhëniet me Arabinë Saudite, duke shtuar se është e mundur
që marrëdhëniet turko-egjiptiane të përmirësohen në periudhën e ardhshme dhe se ka projekte të reja bashkëpunimi mes dy vendeve. LAJMI I PLOTE