Shteti evropian nën ethe: “Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën mund të dridhë Evropën!”

Shteti evropian nën ethe: “Bashkimi i Shqipërisë me Kosovën mund të dridhë Evropën!”

Duket se takimet e përbashkëta mes Shqipërisë dhe Kosovës gjatë kohëve të fundit nuk janë pritur shumë mirë nga vendet e Ballkanit.
Një media rumune ka shkruar se Harta e Evropës mund të ndryshojë rrënjësisht në rajon pasi këto dy shtete mund të ribashkohen.

Në artikullin e mëposhtëm thuhet se kreu i qeverisë së njërit prej vendeve ka njoftuar tashmë qartë se do të votojë pro bashkimit në një referendum të ardhshëm, ku mund të votohet bashkimi i Kosovës dhe i Shqipërisë. LAJMI I PLOTE