A do të dërgohet Ushtria e Kosovës në Ukrainë nëse e kërkon NATO? Ja përgjigja nga kryeministri!

A do të dërgohet Ushtria e Kosovës në Ukrainë nëse e kërkon NATO? Ja përgjigja nga kryeministri!

Kryeministri Albin Kurti ka folur rreth mundësisë së dërgimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në Ukrainë në rast të një ngjarje të mundshëm ndërmjet palës ruse dhe asaj ukrainase.

Ai tha se çka do që parasheh NATO, Kosova do të jetë e gatshme të veprojë.