Konfirmohet vendimi i fuqishëm: Po vjen baza ushtarake e NATO-s në tokat shqiptare!

Konfirmohet vendimi i fuqishëm: Po vjen baza ushtarake e NATO-s në tokat shqiptare!

Në vendimet e fundit të qeverisë, kumtuar nga tre ministra, veçon nisja në janar e ndërtimit të bazës së re të NATO-s në Kuçovë,
më saktë rindërtimi i bazës ajrore të k0m unizmit, i cili tashmë do jetë hë shërbim të Aleancës Atlantike, ku bën pjesë dhe Shqipëria.

“Sapo miratuam edhe një vendim, i cili ishte propozim i Ministrisë së Mbrojtes dhe që lidhet me projektin më madhor në fushën e Infrastrukturës të FA bëhet fjalë për bazën ajrore të Kuçovës, e cila me vendimin e sotëm kompleton bazën e rregullatorit dhe i hap rrugën fillimit të punimeve..LAJMI I PLOTE