Ky është plani i ushtrisë amerikane për vitet e ardhshme: Diçka që nuk e keni dëgjuar më herët!

Ky është plani i ushtrisë amerikane për vitet e ardhshme: Diçka që nuk e keni dëgjuar më herët!

Ushtria amerikane po përgatitet që gjatë viteve të ardhshme të pasurojë ‘bagazhin’ e saj dhe të
forcojë sistemin mbrojtës nga fluturaket pa pilot.

Kompania Raytheon Intelligence & Space (RI&S) ka konfirmuar që ka nënshkruar marrëveshjen e vlefshme prej 123 milionë dollarëve,
për zhvillimin e sistemit mbrojtës kundërajror që ushtria amerikane do ta fus në përdorim viteve të ardhshme. LAJMI I PLOTE