Putini e paralajmëron Perëndimin: Vijë e kuqe për Moskën!

Putini e paralajmëron Perëndimin: Vijë e kuqe për Moskën!

Presidenti rus Vladimir Putin paralajmëroi NATO-n kundër vendosjes së trupave të saj në Ukrainë, duke thënë se ajo përbën një vijë të kuqe për Rusinë dhe se do të shkaktonte një përgjigje të fortë.

Duke komentuar për shqetësimet e vendeve perëndimore rreth synimit të supozuar të Rusisë për të pushtuar Ukrainën, ai tha se Moska është po aq e shqetësuar për stërvitjet e NATO-s pranë kufijve të saj.