Kongresmenët amerikanë i dërgojnë letër Joe Bidenit: “Duam drejtësi për vëllezërit kosovarë!”

Kongresmenët amerikanë i dërgojnë letër Joe Bidenit: “Duam drejtësi për vëllezërit kosovarë!”

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden ka pranuar kërkesën e disa kongresmenëve amerikane të cilët kanë bërë thirrje që
çështja e vëllezërve Bytyçi dhe rasti i Vasfije Krasniqi-Goodman të jenë në agjendën e tij.

Lajmin e bëri të ditur vetë vëllai i Krasniqi-Goodman, Nafi Krasniqi, përmes një njoftimi në Facebook, duke thënë se janë të vendosur që të kërkohet drejtësi për rastet civile.LAJMI I PLOTE